Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande känsla





Jag dansar


Dansar för livets ögonblick
Dansar för solens härliga kick


Jag känner


Känner för frihetens härliga toner
Känner för sinnets innerliga zoner


Jag lever


Lever för kunskapens givande hand
Lever för själen å livets mäktiga band


Jag Älskar



Älskar tillitens trygga känsla
Älskar att med färger hela livet pensla



Känner livs dansens levande älskade känsla





Fri vers av älvdans
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-17 16:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-01-20

  Björn Björkegren/Blue Bear
Finemang!
2015-01-19

    Lars J
Positiv dikt, jag tycker om de fyra tvåordsraderna mellan varje vers som sammanfattas i sista raden. Bra!

2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Att berusas av liv och kärlek är underbart! Fin hyllning du skrivit!
2015-01-17

    ej medlem längre
Fin hyllning till livsbejakelsen!!! Tyvärr är inte alla med på det tåget, de som nekar eller nekas denna livsberusning.
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans