Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ENSAMT MAJESTÄT



i ensamt majestät
i en fyrarumslägenhet
en skarpskuren profil
som en underlig faksimil
med tystnaden som vän
lika misslyckad igen
för vemodig och tung
men likväl en form av kung


LARZ GUSTAFSSON  17/1 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-17 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP