Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer mig bort




Drömmer mig bort
till fria inbjudande vidder

Känslig fotsula sätter fäste i marken
utforskar nyfiket i livslandskapet

Drömmen som kan mötas med sanningens hand
för att dröm och verklighet ska styras mot samma hamn

Vet ännu ej om hamnen i mitt skarpa kikarsikte
är platsen jag kan döpa till hemmakänslans namn

Men jag

Fortsätter

Drömma mig bort
till fria inbjudande vidder




Fri vers av älvdans
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-18 07:17



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Tycker mycket om.
2015-01-23

  Lars Hedlin
Härligt! Tycker om!
2015-01-20

    ej medlem längre
Drömmande skön!
2015-01-18

  Ronny Berk
vackert i bild- och drömrik poesi, ja !
2015-01-18

    ej medlem längre
Sköna ord.. Gillar
2015-01-18

  Kattiz
Tycker mycket om ! Du formulerar fint och skapar känsla! Bra!
2015-01-18

  Kattiz
Tycker mycket om ! Du formulerar fint och skapar känsla! Bra!
2015-01-18

    Lars J
"fria inbjudande vidder"
Vilken fin formulering, gillas!
2015-01-18

  Teresia Ridell
Mm..ja man ska hålla drömmen levande !
Fint skrivet !
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans