Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sleven i din gryta



Jag vill vara sleven i din livets gryta
Röra runt och berika ditt djupaste innehåll

Om du är vaksam i dina smaklökarnas känsliga sinne
Kan du få ta del av mina ingrediensers hemlighet

Jag vill vara din extra kryddans ört
Som ljuvligt förgyller och fyller

Mustighet
Smakfullhet

Blandat med ett kryddmått

Tokighet

Ja , jag vill vara sleven i din livets gryta
Röra runt och berika ditt djupaste innehåll




Fri vers av älvdans
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-18 10:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket :)
2015-01-20

    ej medlem längre
Vackert längtansfull, och som vanligt grymt målande
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans