Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från taxens å min dagliga mil längs stranden ....


Längtans nyfikna hopp






Kysser längtans oceaner

Smeker hoppets outforskade korallrev

Trevar nyfiket kännande i insjöns magiska djup

Över mig sköljer den kraftfulla vågen av möjlighet

Jag känner den

Den möjliga längtans nyfikna hopp




Fri vers av älvdans
Läst 392 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-18 15:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart framförd!
2015-01-20

  Ljusletaren
Dina ord låter som vågor som slår upp mot strand och renar sinnet.
Bra ordat/ kram
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Tänkvärt och bra och vackert.

PS: Imponerande att taxametern stannar på en hel mil!
2015-01-19

  ULJO
Vacker skapelse detta
2015-01-18

    Lars J
Strandpromenader är bäst :-)
2015-01-18

  Ronny Berk
dagligen strandnära havet, trevar insjöns djup; god poesi som vågar !
2015-01-18

  Teresia Ridell
Underbart livsbejakande. Gillas mycket !
2015-01-18

    ej medlem längre
Snyggt, både text och bild..
2015-01-18

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om dina fina ord. Och det gör jag. Mycket.

2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans