Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utanför ramen

 

Naturligtvis är det uppskattat
med allt det unika ute i periferin
så länge det är följsamt
och inte stör symmetrin 




Övriga genrer (Satir) av KattenKin VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-18 18:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra insiktat,,,,,
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Ja ryckte till....men så läste ja
"Satir" - bra skrivet!
2015-01-19

  Anya VIP
Så talande...du har en skärpa i orden och man förstår precis. visst kan vi acceptera det annorlunda bara det inte stör oss. Bra!!!
2015-01-19

  Connie
Tänkvärt, precis så ja!
2015-01-18

  Marianne Räf
Precis, - och det berömda i centrum, kanske, är överskattat, eller...? Fint!
2015-01-18

    Sefarge VIP
"Anpassad karaktär
Till konsumtionssamhället"
Kort,rapp och
smart beskrivning!!
2015-01-18

    ej medlem längre
Kloka ord.
2015-01-18

  träsnidaren
Skruvat!

Där fick du till det.
2015-01-18

    ej medlem längre
Så länge det passar in i våra värderingar, annars är det inte roligt längre...
2015-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet där!
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP