Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild tagen .... på platsen där min meditation når som djupast... svaneholms sjön


Speglingarnas sjö




Här går jag
Vid speglingarnas sjö

Varje stubbe
Varje trädstams ihålighet
Varje sten
Varje trädkronas bladverk

Fyller mig krypande nära
tätt inpå

Fantasi flödet finner inga gränser
När mina inre sagor får liv

Här vid min underbara näckrosens hamn

Så jag fortsätter gå här
Med den kittlande fantasin som vaggar mig i sin famn




Fri vers av älvdans
Läst 398 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-18 15:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin dikt!
2015-01-20

  Teresia Ridell
Underbart, vackert och rofyllt. Ger en känsla av att man nästan är med och vaggas till ro.
2015-01-19

  ULJO
Njuter verkligen av denna fina text
2015-01-18

    Lars J
"Speglingarnas sjö"
Bra ordval, bra dikt!
2015-01-18

  Peter Olausson VIP
vackert, i bild som i ord. Vatten är flöde, också för tankarna
2015-01-18

  Connie
Det låter helt underbart! Vacker naturupplevelse i både ord och bild! Ett smultronställe att dra sig undan till när välden tränger sig på.
2015-01-18

  Ronny Berk
naturlyrik när den är som bäst ; kittlande och ...
2015-01-18

    ej medlem längre
Vacker bild till en text som sätter fantasin i spinn.
2015-01-18

  Peter Stjerngrim VIP
Förutan drömmar och fantasi
blir det ett synnerligen fattigt liv ...

... även om det för mig
är väsentligt att lite oftare
än blott bara ibland ...

... välja ut en och annan fantasi
eller dröm som jag plockar fram
för att omvandla den till verklighet ...


2015-01-18

    ej medlem längre
Fint, med ackompanjemang av bild, lika fin!! Ditt foto?
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans