Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la femme d'argent

snälla gå
jag vill att du stannar
när allt förändras
av illusionerna

inuti...









Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric