Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn





Ikväll ska jag inget vackert skriva
För just ikväll spelar jag inte harmonins skiva

Jag känner irritation koka till bubbel
Å ibland blir jag bara så trött på begränsningens trubbel

Inte alls överens med min kroppens smärta
För den hindrar mig från det jag vill i mitt varma hjärta

Jag kämpar med näbbar och klor
Å ändå ligger detta skov envist och gror

Men jag vet du kommer snart försvinna
För över mig kan du aldrig vinna

Du får aldrig glädjen att äga mig
För här är det jag som äger dig


KAPICH




Bunden vers (Rim) av älvdans
Läst 311 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-18 19:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow! starkt och mycket bra!
2015-01-20

    ej medlem längre
Verkligen vackert och starkt!
Gillar verkligen dessa rader
2015-01-19

  Teresia Ridell
Styrkan och envisheten lyser dina ord. Mycket bra !
2015-01-19

    ej medlem längre
Härligt mantra!!!!!!
2015-01-18

  Connie
Grymt bra!
2015-01-18

    ej medlem längre
Extremt bra text!
2015-01-18

    ej medlem längre
Snygga bestämda ord!
2015-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Tuffa ord mot kroppens smärta!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans