Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenskadade pocketböcker

Det är något med
vattenskadade pocketböcker
dess vågiga blad
och prasslet
de ger ifrån sig

Ibland vill jag bara
ligga där
ibland dem
och drömma mig bort
till utkanten

med de vattenskadade pocketböckerna





Fri vers (Fri form) av Henrik Krantz
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-19 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt. Behövs sista meningen kan jag undra?
2015-01-26

  lisalajsa VIP
Känns igen. snyggt!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz