Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig livet





Blickar ut över slättens vidder
Frusen kind av vindens ihärdiga piskrapp

Står här i en känsla utanför min verklighetskontroll
Trevar efter knappen verklighet i mitt tankesystem

Frustar av tvivlets andfådda andningstag

Gamla ärrbildningar i själen
Rivs smärtsamt upp

Säg mig livet

Säg mig nu

När ska jag få ro i mina läkningsprocesser

Säg mig livet

Säg mig nu

Har jag inte fått nog av ihärdiga piskrapp

I det vi kallar

Meningen med Livet





Fri vers av älvdans
Läst 444 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-19 15:50



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Berörande!
Bra skrivet!

2015-01-23

    ej medlem längre
Vackert frågande, fängslande och sorgligt känslofull.

Skickar med en cyber kram
2015-01-20

  Lars Hedlin
Smärtar i själen..kramar till dig!
2015-01-20

  Connie
Smärtsamt och djupt berörande. Verkligen igenkännande!
2015-01-20

    ej medlem längre
Talande smärta.. Fint förmedlat dock.
2015-01-19

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa.
2015-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Du berör hjärtats innersta med din frustrerade text!
2015-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och väcker tankar och känslor!
2015-01-19

    Lars J
Jag hade tänkt att ge denna dikt en applåd men det kändes inte rätt.
Tycker om dikten!
2015-01-19

  Teresia Ridell
Ord som berör starkt, med stor igenkänningsfaktor.
2015-01-19

    Dan Myrbeck
Berörande och
tänkvärd.
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans