Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rätta tonen



Om gitarren saknar
vissa strängar
är det svårt att hitta
den rätta tonen.
Du måste finna
nya kombinationer,
andra möjligheter.
Det är som livet självt.
Det finns inga svar,
bara nya frågor
att ställa




Fri vers av Bo Scharping
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-20 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping