Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nordiska ljuset

Det nordiska ljuset

Varhelst jag i världen kommer
följer mig minnet
av det nordiska ljuset.
Orienten, Medelhavet,
till och med Paris
får vika för det blekblå,
ljusgrå, solskimrande,
och magiska.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-22 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping