Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shalom mina judiska vänner!

Vad händer i lilla Sverige..
mitt älskade vackra fosterland
en gång var här mycket fridfullt
folk hälsade mer i hand..
nu har så mycket förändrats
hatet växer för var dag
särskilt mot judiska folket
står upp för dem gör jag!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-22 20:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det gör jag också.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP