Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner inte ord.

Jag finner inte ord
för de känslor du väcker
Inga ord är starka nog.

Din blotta närvaro
skänker mig styrka
Din varma röst
ger mig ro

Vetskapen om att du finns
där, vid min sida
gör alla hinder
värda att bekämpa

Ditt sätt att möta mig
som den jag är
se mitt inre
utan att fördöma
ger mig oändlig tröst

Vi möts ofta
i en tystnad
låter ögon tala
sitt eget språk

Kanske talar kroppar bättre?
För jag finner inte ord.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-23 17:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan i ord och känsla som berör
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning till någon!
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP