Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofistikerade småbarn med trävapen

folk är så jävla politiska
eller så bryr dom sig
inte alls

folk skriker rasister efter rasisterna
folk skriker idioter efter de
som inte tycker som dom

pålästa försöker sänka mig med "fakta"
och jag säger att det dom säger
är lika sexigt som tacos

på internet är alla experter
visste ni det?

enligt dom här
e x p e r t e r n a
är jag en jävla;
kommunist
bög
idiot
miljönisse
hippie

som om det skulle vara skällsord

även om
ja
kommunist känns lite avigt

och idioter är vi alla

men
som om jag lägger
större vikt
vid ett gäng understimulerade barn
som leker krig
i nån jävla skog

med trävapen

eller nåt

vad vet jag

jag är bara
en liten lirare
som just nu dricker rödvin
och lyssnar på en jazzplatta
från 77

jag vet väl inget




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz