Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch


jag önskar du kunde se
mig lida
kanske skulle du gråta

troligen inte




Fri vers av Cecilia H
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-04-10 01:24



Bookmark and Share


  Pia S
Enkelt men starkt. Snyggt!
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H