Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ishacka

Jag tror att döden är som du
Fångar och försvinner
Lugnar och smeker
Jag önskar glömma vansinnet som brinner

Jag tror att döden är som du
Hackar och delar
Snurrar och visar
Jag önskar glömma musiken som spelar

Jag tror att döden är som du
Slickar och äter
Njuter och leker
Jag önskar glömma bilden som fräter

Jag tror att döden är som du
Fastnar och minns
Flyr och gråter
Jag önskar glömma att du finns

Jag tror att döden är som du
Inlåst och hörd
Avskydd och trånad
Jag önskar glömma en värld så störd

(Från 2012)


©Varja Linnea Askeland




Bunden vers (Rim) av Varja Askeland
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-25 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varja Askeland
Varja Askeland