Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsmässa

Ibland blöder jag
Ibland förblöder jag
Ibland dör jag

Alldeles tom har jag blivit
Men ändå fortsätter jag blöda
Jag ville verkligen tro denna gång

Tro att även jag passade in där
Drömmen stärker mig
Sanningen krossar mig

Detta är en tid för tårar
Se mig nu;
Jag gråter mig avskyvärd

Jag gråter mig tom
Alldeles tom har jag blivit

(Från 2009)

©Varja Linnea Askeland




Fri vers av Varja Askeland
Läst 485 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-08-02 18:53



Bookmark and Share


  Yrre VIP
denna berör mig, skulle kunna vara skriven av min dotter, den öppnar ögon denna texten!
2015-08-23

  Hanna Mari Wallin
dina texter rör om ens inre
du väcker tankar och känslor inom en
2015-08-23

  aol
Grymt berörande rader som kändes i hjärtat
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Stark text som väcker frågor.
Bra.
2015-08-04

  Respons VIP
Starka ord om svår smärta.
2015-08-04

  Ljusletaren
Ord som berör och på ett förstående sätt/kram
2015-08-03

  Lars Hedlin
Starka rader som berör!
2015-08-03

    ej medlem längre
Sorgtunga rader som berör!
2015-08-03

  Hanna Mari Wallin
berörande meningar lämnar ej en oberörd.

kramar
2015-08-03

  StinaJ VIP
Sorgesamt, det får ett bli ett
bokmärke. Behöver läsa det ibland för stt få styrka
2015-08-03

  Blomma-Stjärna VIP
finns drömmar som ger tröst stärkande drömmar - nära sanningen - nära, men utan att krossa - sök dem; Kram!
2015-08-03

    Gråfot
En stark och viktig text
om tom-het
2015-08-02

  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-08-02

    ej medlem längre
Orden hugger tag och föder många känslor.
2015-08-02

  M.Eta
Sorgligt!
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Varja Askeland
Varja Askeland