Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kaosets mitt flyr kungen

Uppe på toppen lutar jag över
Ser ner på världen under
Små myror i kamp om livet
Kaosets mitt i dunder

Uppe på toppen är jag säker
Ser på när världen brinner
En efter en blir aska
När girigheten vinner

Uppe på toppen är jag kungen
Ser att världen under försvinner
Lyfter kronan för svarta stormen
Spelar fint när tiden rinner

(Från 2012)


©Varja Linnea Askeland




Bunden vers (Rim) av Varja Askeland
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-25 21:55



Bookmark and Share


  louisegirl
Så vackert!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Varja Askeland
Varja Askeland