Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär

Japp, jag är kär & jag vet inte om vingarna bär.
Hur gick det till, är det det här jag vill?
Men Hjärtat slår dubbla slag, det är väl en kärlekens lag.
I magen har jag en hel farm med fjärilar som fladdrar vilt, som en härligt pirrande sommarbris under en kilt.
Jag har bara hört din röst, den får hjärtat att rusa i mitt bröst.
Du låter så lugn & go, precis i en sån famn vill jag bo.
Hoppas du verkligen har en plats där för mig, för jag Älskar ju dig!




Fri vers av hjortfot
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-26 21:04



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
härligt!
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot