Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kycklingstank

När mina ben omslutits av kycklingstank
ska jag ta dig runt midjan
och leda dig bort från mina tankar
När musiken tystnat och skratten kvävts
ska jag sjunga för dig tills du somnar
Men du måste förstå
att det inte finns något vi
Att jag inte ens tror det
ibland

Så sakta ska vi gunga av och an,
vi får inte förstöra något
genom att bli yra
Och kanske,
kanske blir vi en dag mätta
Om vi har tur låter de oss bli mättade
på ändlösa tedrickningar
och förödande lågprisestetik
Det finns för mycket väntan

Både du och jag vet ju
att allt bara är en flykt,
ett sätt att glömma
att världen inte är en rosa dröm
Vi måste gömma oss
och verkligen tro att vi är trygga,
först då kan vi sova ut
Svindlande och ofattbart
med kycklingstank utan dess like

Så låt mig fatta din midja
och leda dig bort.








Fri vers av Morning Glory
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-04-10 09:38



Bookmark and Share


  matrjosjka
När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory