Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina stenar

Här står jag i ett hål med fötter av stenar
Min kropp smyckas som ett träd
Tyngden sänker mig längre och längre ner
Mitt hjärta luras in i en dödlig fälla

Röda blommor färgar min svartvita mardröm
Jag är dömd utan att kunna fly
Hålet växer och blir mitt hem
Nere i mörkret förlorar jag min själ

(Från 2013)


©Varja Linnea Askeland




Fri vers av Varja Askeland
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-28 21:12



Bookmark and Share


    Gråfot
Tänk att hålrum så stora
får plats i människor små
att man färgerna kan förlora
i den lilla färgen grå

2015-07-31

  Peter Olausson VIP
allvarets tyngd, allvarets skönhet - svart och vitt och rött i poesins förening
2015-01-31

  Lars Hedlin
Starkt och intesivt..Bra skriftat!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Varja Askeland
Varja Askeland