Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Zed Lord Art


The cry of the wolf

Woods of silver, a hidden sight
Lures behind the trees
Among the shadows of night
A silent roar in a breeze

Mountains of silver, a frozen howl
A call to others of his kind
To share his nightly prowl
But no one to find

Eyes of gold, a stolen tear
Colours the ground red
A cry he can not hear
Now everyone is dead

(Från 2013)


©Varja Linnea Askeland




Bunden vers av Varja Askeland
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-28 21:14



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Då jag råkar vara nära djuren-blir din text lite extra läsvärd för mig!

Vi utrotar nämligen allt-vi människor!


Din text tolkar jag ju givetvis-från Engelska till Svenska-automatiskt,men jag hoppas jag tolkat innebörden rätt!


2015-07-31

  Lars Hedlin
Like it!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Varja Askeland
Varja Askeland