Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lever jag?

Varför försöker jag lyckas?
När jag bara förlorar.

Varför ler jag?
Jag vill bara gråta.

Varför ger jag av mig själv?
Jag har ingen energi kvar.

Varför fortsätter jag att andas?
Jag orkar inte mer.

Varför lever jag?
Jag vill inte längre.




Fri vers av hjortfot
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-29 08:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tunga rader men samtidigt funderingar som visar på kraft. De svaga har sällan de funderingar som gör en människa fin.
Hellre fin och tung än ful och tom.
2015-07-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra illustrering utav känslor, men faktum är att du är en strålande gudinna, en gudinna som behöver få det bättre, en gudinna som behöver få mer, som hon vill ha, för att må bra
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot