Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en gammal inspelning med BKÖ. Minns inte riktigt vad han sa. Men någonting liknande var det. Så jag försöker knappast dölja att den är direkt inspirerad av honom. Det ska egentligen inte finnas någon rubrik


Livet på svärdet

Bruno K sa till mig
vad livet
egentligen var

Man balanserade på en svärdsegg
Med risk att skära sig på fötterna

Tittade man ner
så kunde man se
på spetsens ända
- Livets slut

Och att orden
kunde tatuera in
små fågelvingar
på våra armar
Och lyfta oss ifrån
- resan

Med läkta fötter
Kom man ifrån
- Förruttnelse
Och allt
som vi
livet igenom
- undvek




Fri vers av Exi
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-04-10 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi