Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela blues nattetid

att nedteckna sånt som
ingen tycker om
är att spela blues nattetid



höjer glaset för mig själv
skålar tyst mot månen
medverkar i en hymn

till mig själv
till kärleken
till rusdryckens ädla konst




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-01 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blues nattetid är snyggt.
Melankoli likaså.
2015-02-01

  Tess74
Gillar denna melankoliska text
2015-02-01

  Respons VIP
Nödvändiga ord i en trång omgivning. Vad är det för ord som ingen tycker om?
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz