Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte att stoppa sanningens framfart, den är inte snäll mot dem, som inte varit snäll mot världens befolkningen, då ska man straffas!


Den STORA lögnen

Att historien måste skrivas om
hörs eka lite varstans i världen
människor har blivit så grundlurade
vilseledda in på vägar som varit
fyllda utav helt fel information..
bakomliggande krafter har fört sin
agenda & har absolut inte dåligt samvete
över vilka skador de orsakat
de har trampat över mänskligheten
skövlat & fördärvat skapat kaos oro
splittring & olika slags våldsamheter
"it is pure evil" inget snack om saken
allt för makt & stora summor pengar!
de älskar sin mörkläggningsmantel
de är den giftigaste ormen som slingrat
sig in i precis allt, som har med hela
samhället att göra, tyst som en orm är
manipulerat använt sin "mind control"
den STORA lögnen håller på att falla
sanningens pilars attacker har lyckats
mer & mer avslöjas det vad som pågått
bakom folks ryggar & under deras fötter
ett enormt tunnelsystem som använts
till "pure evil things" utav "pure evil people"
chockerande berättelser händelser & bilder
att det absolut inte går att skriva ner i ord
det är bara för mycket så groteskt så evil
tack god gud att sanningen krigar på jord!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-30 11:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken."
2022-08-17

  Koloristen
Den stora lögnen är och förblir att "ni skall inte dö, utan bli Gud lika". Det uttalas såväl av ateister, agnostiker och villfarande teologer.
2022-07-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det sägs om lögnen att upprepas den upprepade gånger blir den till slut till en sanning,men med det tillägget att den sanningen en dag kanske kommer att prövas i praktiken/realiteten och avslöjas som den lögn den alltid varit.
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP