Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontorsslaven

Saknar konsten att kunna se
skönheten i dina ögon
ögon som ser igenom mig
som sägs vara din högra hand

Dina fingrar har skapat
så mycket gott och mången vackra ting
din konst är tusenlappar och
exklusiva galapriser

Allt du utstrålar
är i symbios med kärleksfullhet
och glädje
men allt en simpel
ingenting-jag kan göra

är att hata dig

hårt och som fan








Fri vers av Henrik Krantz
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-02 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz