Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där om spindeln

Det finns många gåtor att lösa
med kroppen full av rastlöshet

som mystiska facebookinlägg
med hundratals kommentarer
och tusentals likes

som den okända Instagramfotografen
med mediokra naturbilder
men hundratusen följare

som de där andra telefonerna
än Iphone
som folk till och med köper

som...

den där spindeln som hänger där
i sitt nät
och inte gör något

har den inget bättre för sig?










Fri vers av Henrik Krantz
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha!
Vilken underbar text!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz