Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om exil eller ett slut

Du får inga applåder
eller kommentarer
och gråter en skvätt
eller så ger du upp helt

dom där populära poeterna
får dig att vilja skrika
slö sönder något
radera din existens

drömmen om exil
är bara ett stenkast bort
och du går där
med dina manuskript

bort till containern i gränden

bakom ekon och ljus




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-03 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan
Men allt
är inte sagt än =)

Fint att du får med
så mycket
av tankar och känslor
i din text
2015-02-09

  Respons VIP
Välformulerade rader om vikten av bekräftelse för att orka gå vidare.
2015-02-04

  Tess74
Nej nej. Inte vara sån :)
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz