Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta´t lugnt! De är på väg!

Snökristaller många
sin skönhet bjuder ut
och vill vårt öga fånga
innan sol, dem tar till slut!
Sen förs de genom marken
när året går mot vår
istår smälts i parken
och flödet blommor når!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-03 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vad fin! Vilket perfekt 'flow' när man läser, applåd!!
2015-02-05

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2015-02-04

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-02-04

  Rise Little One
Ja, det får vi hoppas... :)
2015-02-04

  Connie
Helt underbart! Jag önskar jag kunde skriva med samma lätthet som du!
2015-02-04

    ej medlem längre
Underbart, vackert skaldat!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt