Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var bara drivved

du föddes så naken
ditt sinne var slött
ditt liv var oanständigt
vi önskade du dött

vi såg dig med avsky
lämnad för vård
du var ensam och rädd
i världen så hård

du tärdes av livet
och livet av mig
hjärtat det värkte
ur bröstet på dig

ditt liv det tog du
tre dagar från jul
ingen brydde sig ändå
du var ju så ful




Fri vers av Fredric
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-10 17:44



Bookmark and Share


  yoyyo
ja snyggt flyt genom hela texten, vilket gjort den bättre. sättet du skrivet på får mig att tänka på anna-maria.. minns inte va hon hette i efternamn något på k, iaf en gammal poet.
gillar texten
och slutstycket
var toppen
snyggt
2006-05-27

  Laijza
En elak dikt, fast flyter bra ändå..
2006-04-10

  Smultris
Ahhhhhhhhhhhhh..... Men Fredric... vilket slut!!!!

Den e skitbra... jag funderar på om du e allvarlig eller om du skriver med ironi... I vilket fall som helst så är den klockren.... Det är nog slutet som gör dikten till en klar femma.
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric