Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten, på morgonen

På natten

mitt huvud mot din axel
din arm runt mig
jag kände dina andetag när du sov

min kropp på sidan
din arm under mig
jag höll om din arm mot mitt bröst

din hand utsträckt mot mig
min hand och några av dina fingrar
jag höll om dem medan jag blundade

på morgonen

min rumpa mot dig
ditt knä mot min rumpa
det var något tryggt i det

din rygg mot mig
mina händer och läppar på din rygg
jag kysste din rygg varm

mitt huvud mot din axel
din arm runt mig
våra fingrar flätades in i varandra




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-03 20:31



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Jag tror inte man på ett tydligare sätt kan förklara ordet Kärlek, härlig text!
2019-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca