Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen krigar för full hals emot lögnens vidriga vals

Människor är så förblindade av lögnen
den har förvridit deras huvud åt fel håll
lurat dem in på falskhetens luriga vägar
hjärntvättningen är så total att när sanningen
gör sig hörd berättar avslöjar verkligheten
drar bort mörkläggningsskynket från deras ögon
vrider de sig i smärtsamma magplågor
vissa gormar vrålar skriker väser ut sitt hat
ljuset är så starkt att de inte kan hantera
hur de blivit så lurade i hela sitt liv
sanningen krigar för full hals
emot lögnens vidriga vals
den har hållit hårt i folks armar
styrt dem kontrollerat stegen..
mänskligheten har behandlats
som slavar underdåniga makten
som stulit förminskat friheten på jord
när tiden är inne riktigt mogen
kommer världen få höra sanningens ord
tala om att röra om i grytans lögner
innehållet kommer hällas upp på fat
folk kommer gapa tappa talförmågan
de vill må illa kräkas över denna mat
chockvågor kommer skölja över
tala om att ha varit grundlurade!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-17 14:40



Bookmark and Share


  Koloristen
Bekämpa frimurarna och deras djävulska agenda!
2021-06-17

  Bibbi VIP
Så blir det.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP