Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar dig och mig, jag saknar oss .


vi såg kärlek men kärleken såg inte oss

söndertuggade läppar
har kvar
eftersmaken av dig
gömd,
nyligen upphittad

skakande lungor
har funnit rytmen igen
den som inte blev viktig
och försvann

ordsaknad fast varmt
och dina fingrar
talade på ett språk
som jag lärde mig
att älska

det blev just så
som jag ville
men slutet
blev annorlunda

Älskling, vi hade kunnat bli kärlek

vi andades toner
i pauserna
en kärlekssång
var vi mot världen
med alla

uppgav evighetssökandet
som aldrig riktigt slutar
och letandet efter
det som inte finns

vi var blinda
och nyfödda
byggandes bo
i varandra

Älskling, vi blev musik




Fri vers av vilsen
Läst 698 gånger
Publicerad 2006-04-10 18:01



Bookmark and Share


    entillsomdu
jättebra!
2006-06-03

    ej medlem längre
Bra!
Jag fastnade särskilt för:

gömd,
nyligen upphittad
&
vi hade kunnat bli kärlek
vi andades toner
i pauserna
2006-05-01

    livräddaren
åh så vackert älskling!
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

vilsen