Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag gillar inte SD

Sverigedemokraterna försöker briljera med ett ståtligt partinamn
ty Sverige och "demokrati" är bokstavssammansättningar
som på nedskrivna på papper
till och med
luktar auktoritet

Men blåsipporna gråter ute i skogen
där de kalla vindarna
sliter tag
i deras små blad




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-04 08:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord
2015-02-17

    ej medlem längre
Ja det är kusligt
vilka ord
de gömmer sig
bakom
Bra text
Gillar särskilt sista
styckets liknelse
" blåsipporna gråter"
som får vara förebild
för ett sådant parti


2015-02-09

  Tess74
Amen!! Jag ogillar Sd stenhårt
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz