Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är ensligt blå

Världen är ensligt blå
& jag har 4 barn, men
inget hem
Det regnar
Det är kallt
Det är varmt &
doftar festparfym
Kan du hjälpa mig?
Hjälp
Jag vill skicka pengar till min syster i Rumänien
Hennes lilla barn
Sjukhuset
Förstår du mig?
Vinden i mitt hår
Den silkeskalla
Tentaklerna runt mig
Alla steg
Ser du mig?
Tentaklerna
Kraftfältet
Jag vill kunna ta tempen på min dotter
De melankoliska tonerna i luften
Tentaklerna
Hör du mig?
Mina trötta anletsdrag
Min blåa sorg
Min längtan & oro
Det glödande hatet
Förstår du mig?
Tack. Tack snälla.
Tack.
Tack.




Fri vers (Fri form) av fosterskog
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-05 11:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
Känns som en tiggares position känsla och tankar. En dikt som känns i magen och hjärtat!
2015-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Text att läsa och fundera på.
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

fosterskog