Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bröllopsdikt till kära vänner


Du är paradiset på jorden

Älskling, du är inte bara ljudeffekterna i mitt liv
de unika samplingarna
Rytmen från alla begagnade synthesizers i världen
Du är hela albumet
Du är hela filmen
Manuset
Dramaturgin
Vändpunkterna
Huvudrollen
Älskling, du är inte bara min
Engelsforstrilogi
Du är vänskapen
Subkulturen
Apokalypsen & räddningen
Du är ett litterärt storverk
De smakfullt utvalda orden
Stämningen
Språket
Dynamiken
Älskling, du är inte bara loppisturnén
Stringhyllorna
De danska Eklund-burkarna
70-talet
Du är vinden i håret
Du är de dammiga landsvägarna &
Hundkexen
Du är hela lördagsnöjet
& min älskling
Du är inte bara kolonilotten
Du är ormbunkarna
Du är grillkvällarna
Malvan & prästkragarna
Du är ogräset i gruset
& paradiset på jorden
Min älskade
Du är paradiset på jorden




Fri vers (Fri form) av fosterskog
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-05 11:17



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den som tar emot en sådan kärleksförklaring måste vara lycklig!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

fosterskog