Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outvecklat preventivmedel

Om man är så känslig
så världen gör ont
orden skaver,
tystnad värker
&
normen är en klåda

När lyckan är en såpbubbla,
när livet är det
man blåser varligt,
taktfast & lyhört för att den ska bli så stor som möjligt
bubblan

& måste invänta vinden
rätt vind
den uppåtriktade,
fast inte in i grentrasslet

& man vill skydda sin tillvaro
med riddarrustning

Då inser man plötsligt
hur svårt det är att trä en riddarhjälm
över en såpbubbla




Fri vers (Fri form) av fosterskog
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-16 10:22



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Jag gillade den väldigt mycket.
Gillar hur du skriver.
Hur du bygger upp dina texter & förmedlar dina känslor.
Tack!
2015-02-20

  AgnesP
Den är så finurligt underbar denna. Bilderna, rytmen och slutets avrundning. Läser den om och om igen.
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

fosterskog