Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla nyanser av mig

Tänk om jag hade stuns i stegen
om jag hade kraft i blicken
fingerfärdiga fingrar

Tänk om jag kände impulsen
om jag kunde förutspå den
styra den

Tänk om jag kunde få mig själv att brinna med
fingertoppen
om jag var en helhet av lår & fotsulor
bröstkorg & ansikte
& min egen tanke

Tänk om jag hade tillgång
till alla nyanser av mig




Fri vers (Fri form) av fosterskog
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-20 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fosterskog