Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattar du?

Han är så djävla het, säger jag medan jag trär på mig strumpbyxorna
Så sjukt självsäker, så jag blir nästan förbannad
förklarar jag & reser mig med sminkväskan i handen
ställer mig vid spegeln & börjar måla
Det är som att han vet vad jag ska säga innan jag ens tänkt tanken
& som att han läser av min kropp innan signalen ens gått ifrån hjärnan
Fattar du? undrar jag

Du blåser håret & fattar nog
i alla fall litegrann

Han är så djävla, djävla het, säger jag & plutar med läpparna
biter av läppstiftet på en servett
Jag har aldrig känt såhär förut, allt annat är liksom futtigt nu
förklarar jag & drar på mig klänningen
Det är som att min kropp bara funnits, väntat på att han ska komma & ta kommando över den
Han får mig att vilja göra saker jag inte visste att jag ville
Fattar du? undrar jag

Du noppar ögonbrynen & fattar nog

Men hans kropp då? frågar du & upplöser dig i ett moln av parfym
Vad har du för makt över den?
Det skulle vara häftigt om du kunde leda honom med din blick
förklarar du & rättar till behån
Du är ju så djävla het & jag vet ju hur självsäker du kan vara
Fattar du? undrar du




Fri vers (Fri form) av fosterskog
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-20 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fosterskog