Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverigehumorkraterna

Sverigehumorkraterna kommer aldrig
bli lika populära som Killinggänget
eller Galenskaparna
det är bara att inse

Trots en del briljanta Youtube-klipp
ståuppkomik på Riksdagsscenen
och den fräcka karaktären
"Give-me-a" "Joke-oh-son"
känns humorn lite väl torr

Att sjuttio procent av deras repertoar
påminner om humorprogrammet
Parlamentet
känns dessutom lite unket och billigt


min fråga lyder

Är Sverige inne
i en humorkris?









Fri vers av Henrik Krantz
Läst 420 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-05 14:25



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Sverige är inne i en, har ingen humor alls kris, skulle jag vilja säga
men vad kan man säga om ett missnöjesparti egentligen?
2015-02-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De är farsartade ståuppkomiker som humorbefriade illusionister.
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz