Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan har inga gränser!

Ondskan har inga gränser
folk står och jublar
då de ser en man brännas till döds
hur kan man visa glädje
inför en sådan barbarisk handling
detta övergår mitt förstånd!
men tjänar man mörkrets herre
kan allt hemskt hända
denne är grotesk så ond så full av hat
den älskar att förtrycka misshandla
tortera och lemlästa folk
skräckens helvete lyser där den går fram!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-05 23:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP