Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut ingenting

Kalla dig absolut inte poet
då kommer du undan
med det mesta

gör du dock det

då jävlar

då är du körd




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-07 23:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
Konstigt nog så har vi gripits av samma tankar och känslor denna morgon. Bra formulerat!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz