Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk så olika alla är...


Välj dina kamrater

Redan på lågstadiet delas alla upp två och två

Det håller i sig

Det är svårt att komma in senare i livet

Som jag

En del förstår allt

Och en del förstår inte ett jävla skit

 

En del och en del?

 

Någon förstår allt

En del förstår lite

Resten förstår ingenting




Övriga genrer av osynlig
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-10 22:12



Bookmark and Share


  livet
exakt exakt.. mycket fint :D
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig