Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i naturen



När du lyfter
den tunga ryggsäcken
och vandrar ut
på Ultevistuottars
vida fjällhed
får livet
sina rätta proportioner.
Du är en del av naturen
helt utlämnad till din kunskap.
Du är inte märkvärdigare
än ljungpiparen,
vandrarens evige följeslagare.

Det var nog så här
det var tänkt,
egentligen.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping