Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär i en skugga

bakom ridån av cigarettrök
ser jag ditt ansikte
ett slagfält
efter kvällens känslokrig

fort fram över gatan
in du smiter
på en bar
en skugga i högklackat

någon säger att du heter
något namn jag inte minns

förstummad jag sitter
tänker
att dig ska jag ha





Fri vers av Henrik Krantz
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-09 23:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande stil, mystik i stan.

2015-02-16

  Respons VIP
En undflyende gestalt i en bra dikt.
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz