Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskad

solen väckte mig redan innan jag vaknade
mitt i en dröm om havet

isen hade smält längs stränderna
och mellan isflaken
klev en man upp ur djupet
med håret strömmande mot marken

såg man närmre
bar han en rustning som spruckit i fogarna
och en glipa ljus lyste genom den

sedan dess lever jag ofta utan uppkoppling
hängiven havet
men ändå märker jag
att fast vi håller oss längs stränderna
smyger skogen närmre och slår rot i våra spår

snart naggar säkert städerna i våra boplatser
med cementerat förakt.




Fri vers av Cadena
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-10 15:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt ordfejat
2015-05-01

  Ola Rydberg
Riktigt bra målande
och starkt
2015-02-14

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text! Gillas!
2015-02-12

  KYREUS of Sweden
Starkt skaldat!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena