Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen steg upp på himlen

Solen steg upp på himlen
Och marken blev grön igen
Frid sjönk över jorden
Din kärlek så levande än
Allt är vackert
Allt det svåra som sker
Solen skall stiga åter
Men du aldrig mer




Bunden vers (Rim) av Inkognito93
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-11 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93